Terug naar tarieven

Hetnet

Met Instap surfen van het net heeft u voordelig en snel internet. U kunt onbeperkt surfen, chatten en e-mailen voor het laagste vaste tarief van Nederland. U zit niet vast aan een jaarcontract maar aan een maandcontract. Daardoor kunt u op korte termijn opzeggen wanneer u wilt. U krijgt ook de mogelijkheid tot het maken van e-mailadressen en een website of opslagruimte van maximaal 22MB aan content.

KPN

Met het internet startpakket van KPN kunt u binnen 10 minuten internetten. U krijgt een gratis dongel waarmee u kunt internetten gedurende uw abonnementsperiode en er komt  een gratis installatiemonteur langs om alle apparatuur te installeren. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar; een combinatie met tv, combinatie met telefonie en een combinatie met bellen én telefonie.

Ziggo

Ziggo heeft voor iedereen een betrouwbaar en veilig internetabonnement via de kabel. Of u nou alleen e-mailt, surft en bankzaken regelt, of snel wilt downloaden met de usenet servers van Ziggo, er is voor iedereen wat wils. Met draadloos internet van Ziggo heeft u ook overal in huis ontvangst, en kunt u gemakkelijk en veilig gebruik maken van het internet. Ook krijgt u webspace voor een eigen website of opslag.

UPC

UPC heeft een breed aanbod aan internetabonnementen. Van 2Mbps voor het lichte surfwerk van de niet veeleisende gebruiker tot 120Mbps voor de downloader of high-end gebruiker. Met de pakketten die er zijn kan iedereen tevreden gesteld worden.  Of u nu kiest voor UPC Internet, telefonie of een totaalpakket, met behulp van het gratis installatiepakket is installeren heel simpel. U kunt er ook voor kiezen de volledige installatie door een monteur te laten doen, geheel gratis.

Telfort

U wilt internet, het gemak om de standaard dingen online te kunnen doen; bijvoorbeeld mailen en surfen. Uiteraard wilt u niet te veel  betalen. Telfort biedt verschillende abonnementen, met verschillende voordelen. Het basisabonnement voor gemiddeld internetgebruik met een basismodem in bruikleen, of het snellere abonnement voor de veeleisende internetgebruiker met een draadloos modem in bruikleen.

Alice

Met een abonnement van Alice kunt u altijd supersnel internetten, zonder vast contract. Uw datalimiet is bepaald door een fair use policy, en de snelheid is vastgesteld op 20Mbps. U krijgt een mailbox en e-mailadres van Alice. U krijgt een modem en bekabeling van Alice in bruikleen, betaalt geen aansluitkosten of kosten bij de beëindiging van het contract.

Tele2

Met Tele2 heeft u verbindingssnelheden tot 20Mbps, kunt u met het hele gezin met meerdere computers tegelijk online, kunt u razendsnel draadloos internetten, spelletjes spelen en muziek en films downloaden. U krijgt gratis een draadloos multimedia modem van Tele2 in bruikleen, thuis internetten, zonder het ongemak van snoeren. Met het gratis doe-het-zelf pakket kunt u eenvoudig zelf de diensten installeren.

Online

Bij Online kunt u een ADSL abonnement afsluiten, van basis, alleen ADSL, tot ADSL Extra en Telefonie Totaal. U krijgt ongeacht welk abonnement u kiest een spam en virusfilter op uw email en gratis installatieservice. De overstapservice helpt u als u al een abonnement van een andere provider heeft en dankzij de blijvend lage prijs blijft u ook na het eerste jaar gewoon hetzelfde betalen. U krijgt een spam en virusfilter en modem, en de lijnhuur is inbegrepen in de prijs.

XS4All

XS4All geeft u gratis een draadloos modem in bruikleen, 5 mailboxen met 10 adressen per box en een scala aan verschillende ADSL abonnementen. Van 4Mb tot 20Mb downloadsnelheid, dus van de lichte tot veeleisende gebruiker. U kunt kosteloos gebruik maken van ruim 900 hotspots in Nederland, dus kunt u met uw laptop op vele locaties inloggen om gebruik te maken van het internet.

Compuserve

Compuserve biedt u in combinatie met een ADSL abonnement een gratis modem aan. De razendsnelle internetverbinding van 20 Mbit zorgt ervoor dat u met elke computer in uw huis snel kunt internetten, zonder dat dit ten koste van de snelheid gaat. U kunt uw ADSL abonnement combineren met telefonie, waardoor u altijd gratis belt naar vaste nummers van Compuserve. U krijgt behalve een gratis modem ook een gratis spam en virusfilter en gratis installatie.

I cannot connect to the database because: Connection refused